Blogs

Update: Foto overzicht nieuwe profielen toegevoegd

Zoals u wellicht de laatste tijd heeft gemerkt zijn wij volop bezig de site nog mooier en nog informatiever te maken. Naast diverse aanpassingen aan het design en de layout hebben wij gisteren ook een nieuwe overzichts pagina toegevoegd. Deze kunt u vinden in het blauwe (gebruikers) menu onder het kopje "Nieuwe Profielen". (U dient hier wel ingelogd voor te zijn.) Hier ziet u in 1 oogopslag gemakkelijk de profiel foto en info van andere swingers.

04-02-2017 Happy Fucking Saturday bij parenclub Villa 21

Op Zaterdag 4 februari gaat het er weer heet aan toe op de Happy Fucking Saturday bij parenclub Villa 21.

Sluit uw zware werkweek af met een heerlijk geil avondje. Aanvang 20 uur en ze gaan door tot 3:00 uur.

Dus zorg dat je op tijd bent. Sex & Fun gegarandeerd.

Koppels € 15

Singles € 65

http://www.parenclub-villa21.be

Storing verholpen aanmaken content

Excuses excuses door een technische storing in de database was het een tijd lang niet mogelijk om berichten te sturen, oproepjes en sexverhalen te plaatsen. Deze storing zou nu opgelost moeten zijn.

Mocht u nog tegen problemen aanlopen dan kunt u altijd een bericht sturen via het contactformulier wat u kunt vinden in het hoofdmenu.

Veel plezier weer met het gratis gebruik maken van deze site en uiteraard veel swingplezier!

Gezocht! Leuk swingerstel of swingerstellen die mee willen werken

Wegens tijdgebrek zoeken wij een leuk swingerstel of swingerstellen die vrijwillig mee willen werken aan de site. Dit houdt in het bijhouden van de site met leuke artikelen, blogberichten, aankondigingen, meedenken over nieuwe opties etc etc. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs

Dating
Copyright SwingersKrant.nl