Haus Erika

Body: 

Pal over de Duitse grens bij het Limburgse Venlo, in het dorpje Wachtendonk (DE), vindt u ‘Haus Erika’. Dit vroegere restaurant is recentelijk compleet omgebouwd tot een van de modernste en mooiste clubs in de regio en wat niets te wensen over laat.

Hier vindt men alle faciliteiten wat men verwacht van een hedendaagse paren/swingers club.  Een zeer ruime bar en dansvloer, restaurant, buitenterras en weide, sauna, jacuzzi, massage en nog veel meer natuurlijk.

Ook bieden wij 8 verschillende kamers aan waar u zich privé kunt terugtrekken, misschien met dat andere leuke koppel wat u bij ons heeft leren kennen of die ene dame of heer.  Want singles zijn bij ons natuurlijk net zo goed welkom. Tevens bieden we nog een massage kamer, waar u desgewenst een behandeling door ons verzorgt kunt krijgen. Ook hebben we een ‘naughty room’ voor diegene die het net iets ruiger willen.

Met regelmaat organiseren wij thema avonden en onze diverse Dj’s voorzien u altijd van de beste muziek.

Geef uw ogen de kost in deze luxueus ogende club, geniet van heerlijk eten en drinken en laat u meeslepen en inspireren door lust en passie.

Onze locatie is al zeer discreet gelegen, maar uiteraard bieden wij u ook een zeer discrete parkeergelegenheid aan. Indien gewenst kunnen wij ook voor discreet vervoer zorgen.

Maak uw erotische dromen waar, alles mag niets moet maar een ‘Nee’ is en blijft nee.

Mocht u een eerste bezoek plannen, niet alleen aan ons maar aan een club in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op zodat wij hopelijk die drempelvrees weg kunnen nemen. Wij begeleiden u graag bij uw eerste bezoek natuurlijk.

Mocht u verder nog speciale wensen hebben, ook hier kunt u gerust contact voor met ons opnemen.

Kijk snel eens op onze website, volg ons via Facebook en / of Twitter en hopelijk tot snel bij Haus Erika!

Naam: 

Haus Erika

Adres: 

Lampesweg 1

Postcode: 

47669

Woonplaats: 

Wachtendonk

Provincie: 

Noordrijn-Westfalen

Land: 

Duitsland

Dating
Copyright SwingersKrant.nl