Sexverhalen

Heb jij ook een erotisch verhaal, gedachte, dagdroom of belevenis mee gemaakt? Stuur het dan ook in en laat iedereen mee genieten. Maak GRATIS een account aan of klik op "Sexverhaal plaatsen" in het gebruikers menu als u reeds ingelogd bent. Swingerskrant heeft het recht om geplaatste sexverhaaltjes zonder reden te verwijderen.

Sexverhaal: Geile ontmoeting met mijn buurvrouw

Ik had net een bad genomen waar ik me lekker had op gegeild.Stond voor de spiegel naar mijn naakte’ lichaam te kijken, ik heb lekkere tieten, c cup en grote bruine tepels, kaal geschoren vagina die nog drupte van de geiligheid. Net toen ik verder wilde spelen met mijn borsten,ging de deurbel. Daar ik in een appartement woonde stond ik zo bij de deur en zag Ingrid mijn buurvrouw van 55 jaar door het kijk gaatje staan.

Sexverhaal: Geil feestje

Yes het is weekend en wat ben ik ongelooflijk geil. Als ik nu geen lekkere pik kan vinden word ik lesbisch, dan maar de tong van een vriendin. Maar ik ga voor een lekkere pik en geloof me die heb ik gevonden ook, en hoe.

Ik was op stap met mijn vriendinnen in een kroegje waar we wel eens vaker komen, niets bijzonders maar wel altijd gezellig als we daar komen. Er is altijd een vrolijke sfeer, ik kan het niet helemaal thuis brengen waarom, maar dat doet er nu niet toe eigenlijk.

Sexverhaal: Sex op de werkvloer

Ik draaide me om en zag plots Johan in mijn kantoor staan. “Wat doe jij hier?”, vroeg ik hem, “de vergadering is …”. Zonder iets te zeggen pakte hij me stevig beet en drukte me tegen het bureau. Zijn handen schoven over mijn panty’s, tot onder het rokje van mijn mantelpak. Tegenstribbelend gaf ik hem een tik op zijn schouder. Tot nu was Johan altijd een leuke, spannende collega. Speciaal voor hem kleedde ik me vaak uitdagend. Zou dat geleid hebben tot deze overval?
Abonneren op Sexverhalen

Dating
Copyright SwingersKrant.nl